Vandringsjobb i Italien đŸ€©đŸ„Ÿ - reka vandringen

SĂ„Ă„ kul att Ă€ntligen fĂ„ jobba lite som reseledare igen 😍🙏! Jag var guide och fĂ€rdledare för Swett, i Italien i september!

Jag Ă„kte ner ett par dagar före gruppen och vandrade igenom lederna, eftersom det var ett par Ă„r sedan jag jobbade i Italien (pga det “lilla viruset”
).

Det var hĂ€rligt att fĂ„ komma ner och njuta av de vackra vyerna, reka lĂ€get, dra igĂ„ng “jobblĂ€ge” igen đŸ€©đŸ„Ÿâ›°đŸ™đŸ”…!

För att fÄ ihop logistiken sÄ mÄste jag ha en bil, sÄ jag hyrde den hÀr lilla Fiat 500!

Perfekt eftersom jag körde pÄ smÄ, krokiga bergsvÀgar. Dessutom var det kolmörkt och spöregn nÀr jag kom ner till Pisa, sÄ jag var glad att köra en bil dÀr jag visste exakt var allt fanns och hur den fungerar. Jag har en Fiat 500 hemma ocksÄ.

Den ena dagen rekade jag omrÄdena uppe i de apuanska alperna. Bergen visade sig inte frÄn sin bÀsta sida den dÀr dagen, minst sagt! Spöregn och tung dimma som gjorde att jag blev tvungen att vÀnta ett par timmar före jag kunde ge mig upp pÄ de högre lederna.

Jag Ät lunch pÄ den Rifugio (som Àr enkelt boende med sovsalar och en dusch) dÀr vi sedan skulle bo ett par nÀtter. Gott och trevligt, sÄ det gick ingen nöd pÄ mig under vÀntan.

Sedan körde jag ner till Cinque Terre och vandrade de lederna följande dag. Svettigt men hĂ€rligt 😄!

Följande morgon körde jag tillbaka till Pisa för att lÀmna tillbaka bilen och möta gruppen! Det berÀttar jag vidare om i nÀsta post. Ha en fin dag!

Previous
Previous

Vandring i Italien - vÀgen upp till Rifugio Forte dei Marmi i de apuanska alperna

Next
Next

Flera spĂ€nnande Ă€ventyr đŸ˜Šâ›°đŸ„Ÿ