Reaktioner

 
 
På den här sidan har jag samlat några av de härliga reaktioner som jag fått av mina resenärer genom åren. Det är det som är det viktiga! Att de är nöjda - då blir jag glad och varm också.

Här har jag t.ex några av alla de fina tackbrev som jag fått av gäster när jag har jobbat till USA med Albatros Travel :-) .Vykorten på bilden här ovan är tackkort från flera de traditionella höstresorna till Italien. Upp till 95% återkommande gäster ser jag på Italienresorna med VL Buss - dvs sådana som har åkt med mig till Italien minst en eller flera gånger förut.
 Ett annat gott tecken är ju trots allt det faktum att vi har väldigt många återkommande resenärer. Det är många som är ivriga på nästa års resa redan innan vi hunnit säga hej då på den innevarande. Härligt!

Dikten här ovanför skrev den härliga grupp som jag och chauffören Henrik hade med oss till Paris en vacker vårvecka 2007. Och i ett resereportage som en dam skrev efteråt så fick vi fina, värmande ord.


På bilden nedan finns gåvan från fantastiska globetrottern Berit, som hade rest till en massa spännande ställen i sitt liv, och som alltid hade sitt halsband med sig på resorna. Nu var hon 82 år och orken började tryta i benen - men nu hade hon hittat en värdig efterträdare till halsbandet. Och så gav hon det till mig! Det var väldigt stort och kändes som en stor ära för mig.

Hon sade att om hon skulle åka på en resa till i sitt liv så skulle det vara med mig som reseledare och Bosse som chaufför. Den äran tackar vi för! Nu reser halsbandet vidare med mig - senast till Grotta di Nettuno på Sardinien.


Sedan kommer en ros. Bilden nedan är från fin resa med härligt gäng som jag och chauffören Loffe lotsade runt på en höstresa. Det värmer alltid att få lite tidningsrosor!


Vinlådan nedan symboliserar egentligen två olika resor. Den fantastiska lådan med vintillbehör och tillhörande flaska hade 'mitt' gäng köpt vid en vingård i Bardolino som vi besökte.


Kaj-Ole som organiserade det hela försökte övertala mig att gå ut därifrån (eftersom de skulle köpa i smyg), men jag som alltid går ut sist för att se att alla och allt är med fattade ju ingenting förrän sedan vid resans slut :-).
Det vinet är dock uppdrucket och vinet i lådan är en flaska Amarone som jag fick av 'mitt' gäng året efter istället.


Norgerosor i tidningen, skrivna på rim. Det fick min chaufför Dag och jag av gänget som vi hade med oss till Norge i somras (2011).

När jag och min chaufför Micke hade varit med ett gäng till Göteborg på konsert med Rolling Stones, så skrev en av deltagarna en artikel till en lokaltidning, om resan. Härligt att resenärerna hade varit så nöjda med konserten och resan och jätteroligt att de hade uppskattat Mickes och mitt jobb under resan också :-).


Den här fantastiska koskällan (den är jättestor) på bilden nedan fick jag av 'mitt' underbara skidåkargäng efter ett sportlov i Österrike.


Det är också ett gäng som till stor del har återvänt flera år i rad och som uppskattar den härliga atmosfären som blir när man är ett gäng på bussresa och upplever en massa skoj tillsammans.

Det är en av de saker som jag tycker är viktigt för resans helhetsupplevelse, att se till att alla trivs, känner sig som en del i gruppen, blir sedda och mår bra.

Här är en lång, jättefin dikt som en dam skrev till mig och chaufför Loffe efter en resa. Hon lyckades få till en härlig dikt med text på rim och finurligt fångat innehåll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar