Mera vandring på Kökar /More hiking in the archipelago

Jag kände att jag ville vandra mera på Kökar, då jag åkte ut igen, två veckor efter att vi hade varit ut. / I needed to do some more hiking on Kokar, far out in the archipelago, so I returned two weeks later.

När jag anlände med färjan på kvällen så måste jag föreviga solnedgången innan jag kunde checka in - den var fantastisk! / I had to capture the sunset before checking in - it was amazing!

När jag anlände med färjan på kvällen så måste jag föreviga solnedgången innan jag kunde checka in - den var fantastisk!

I had to capture the sunset before checking in - it was amazing!

Jag bodde på mysiga lilla Antons Gästhem, som drivs av tredje generationen Sundström, Joel, och hans flickvän Daniela. Ett trevligt ungt par, som också bor på gården.   I stayed at this little guest house Antons Gästhem which is run by a very nice, …

Jag bodde på mysiga lilla Antons Gästhem, som drivs av tredje generationen Sundström, Joel, och hans flickvän Daniela. Ett trevligt ungt par, som också bor på gården.

I stayed at this little guest house Antons Gästhem which is run by a very nice, young couple. They keep sheep also 💖.

Här får du sällskap av gulliga Ålandsfår och höns. Delad dusch och toalett samt fullt utrustat kök. Eftersom de inte serverar frukost så hade jag med mig egen traktering, som jag lade in i kylskåpet när jag kom på kvällen. Fräscht, eget rum med egen nyckel till varje.

En god natts sömn väntade och dagen efter gav jag mig ut på äventyr på Kökar igen 😊. Fortsättning följer!

Previous
Previous

Vandring på Kalen - igen 🥾 / Hiking in the archipelago again

Next
Next

Vandring på Runsala/Hiking on Ruissalo Island