Välkommen / Welcome to my world

Hej,
Välkommen till Sunny Annas resevärld! Jag heter Anna Lampén-Boeving, och jag jobbar som frilansande reseledare runt om i världen. Kanske har du haft mig som reseledare på någon resa? Eller så tycker du helt enkelt om reseuppdateringar och bilder från olika ställen i världen.

Oavsett, så är du välkommen :-). Här på sidan hittar du äldre inlägg, men vill du se vad jag håller på med, som bäst, eller vilken resa jag jobbar på för tillfället, så hittar du färska inlägg på min facebooksida Sunny Anna Ab på Facebook. Den är publik, så där kan du se bilder och inlägg även om du inte har Facebook!

Däremot ser du vilka destinationer som jag är på väg till, i TripIt-rutan till höger. Och scrollar du neråt i kolumnen till höger så hittar du ganska färska Twitterinlägg, ofta med nytagna bilder.

Sunny Anna Ab heter mitt lilla enmansföretag, och det är via det som jag hyrs in. Namnet kommer från min livsattityd, dvs jag är en person som alltid försöker se saker från den ljusa, den soliga sidan. Ha en fin dag!
Anna
Welcome to Sunny Anna's travel world! My name is Anna Lampén-Boeving and I am working as a freelance tour leader around the world. Here I used to write posts about my tours. Perhaps you have been with me on a tour? Since it is so much easier and faster for me to post pictures and updates on Facebook, you will find my recent updates there Sunny Anna Ab on Facebook. My page is public, so you can visit it even if you would not have Facebook.

If you look to the right you will find my coming tours, in the TripIt box, and if you scroll down a little bit you will find Twitter updates, with new pictures every now and then.

Have a nice day!
Anna