Välkommen / Welcome to my world :-)

Hej,
Välkommen till Sunny Annas resevärld! Jag heter Anna Lampén-Boeving, och jag jobbar som frilansande reseledare runt om i världen. Kanske har du haft mig som reseledare på någon resa? Eller så tycker du helt enkelt om reseuppdateringar och bilder från olika ställen i världen.

Oavsett så är du välkommen :-). Här på sidan hittar du äldre inlägg, men vill du se vad som sker just nu, som bäst, så hittar du färska inlägg på min facebooksida Sunny Anna Ab på Facebook. Den är publik, så där kan du se bilder och inlägg även om du inte har Facebook!

Däremot ser du vilka destinationer som jag är på väg till, i den TripIt-rutan till höger. Och scrollar du neråt i kolumnen till höger så hittar du ganska färska Twitterinlägg.

Sunny Anna Ab heter mitt lilla enmansföretag, som jag hyrs in via. Namnet beror på att jag är en person som alltid försöker se saker från den ljusa, den soliga sidan. Ha en fin dag!
Anna

Welcome to Sunny Anna's travel world! My name is Anna Lampén-Boeving and I am working as a freelance tour leader around the world. Here I have written about my tours. Perhaps you have been with me on a tour? If you would like to see what is happening in my world nowadays, this is the way to go: Sunny Anna Ab on Facebook. My page is public, so you can visit it even though you might not have Facebook.

If you look to the right you will find my coming tours, in the TripIt box.

Have a nice day!
Anna