Bilder från mitt senaste USA-jobb nu i maj

Hej allihopa,

Har tyvärr varit skralt med uppdateringar här de sista månaderna. Det är så mycket enklare att uppdatera min Facebooksida Sunny Anna Ab., som du kan se även om du inte har någon Facebooksida. Vill du däremot se inlägg som ligger längre bak i tiden och kanske gå in och kommentera eller gilla inlägget så bör du ha en egen Facebook-profil.

Har du Instagram, t.ex på din telefon, så hittar du min profil under sunnyanna. Jag lägger aldrig upp bilder på gäster utan lov, vare sig på Facebook, Instagram eller här.

Tänkte uppdatera lite bilder som jag tagit med min telefon (som mestadels agerar kamera på mina jobb numera, det är minst att släpa på...), från mitt senaste jobb till den amerikanska västkusten. Härlig grupp som jag mötte på flyget från London till Los Angeles.

Nu ska jag vara hemma på Åland i tre månader. Det blir lite administration, lite lokalguidning och att bara vara ledig! Jag har jobbat mycket nu hela vinter- och vårsäsongen, så det ska bli riktigt gött, innan höstsäsongen drar igång i New York i slutet av augusti.

Dagens bild är ett collage från Las Vegas, från fontänshowen utanför Bellagio.

Ha en fin dag så här i senvår/försommardagar, oj vad jag njuter just nu!
Anna