Candi Dasa på Bali - motvikt mot regnrusket här

Hejsan,

Ute bara regnar och blåser det - inte mycket till vinterväder. Jag älskar gnistrande fint vinterväder, men jag älskar värme och ordentligt sommarväder också. Så nu när det inte varken det ena eller det andra så lägger jag upp lite varma bilder från mitt senaste jobb, som var med Albatros Travel till Bali.

Dagens bilder är från Candi Dasa och det hotell vi bodde på där, ett par nätter.Poolen som låg med havet som fond. Havet som hör till de varmaste i världen. Filippinerna och Indonesien ligger i något som kallas 'världens varmvattenbassäng'. Temperaturen i havet var en bra tapp över 32 grader! 


Här hade jag morgonmöte med mig själv. Sämre vy kan man faktiskt ha...:-)


Detta par är Asiens motsvarighet till Romeo och Julia. Bygatan utanför hotellet.
 

Strandremsan som låg nedanför bygatan vid vårt hotell.