Disney On Ice i Globen

Här på Åland känns det som om snön regnar bort idag...tråkigt, jag gillar när det är vitt. Även om det iofs kan minska lite på mängden, man vet ju inte var man ska sätta all snö! Igår var det låtsassnö som gällde. I Globen. Jag och min kollega Cissi var reseledare för nästan 100 personer som var till Globen för att se Disney On Ice.


Lika stor succé som vanligt för Viking Line Buss - många väljer att ge den som julklapp. Ungarna var uppspelta och ivriga på att få se föreställningen.

Cissi som hade med sina barn gick in och när det visade sig att vi hade några biljetter över som inte gick att sälja så gick även jag, min chaufför Hille och Cissis chaufför Jan-Roger in en sväng. Jag hade ingen kamera med utan tog lite bilder med mobilen, så kvaliteten är inte den bästa.


Det var en vacker, sprakande föreställning, som de är så duktiga på, men jag kände att jag saknade själva 'sago-grejen' lite. Har varit flera gånger förut, både som mamma när min son Rasmus var liten och senare som reseledare. De gångerna har det varit mera saga av det hela. Nu blev det lite väl mycket isdans av det hela. Temat var Let's Celebrate och tog upp firande som tex Halloween, Mardi Gras, födelsedag, jul.Nästa år blir temat "Bilar" och "Toy Story". Det tror jag blir kul för ungarna! På tal om ungar annars så var det jättekul att jobba på en barnresa igen, det var ett år sedan sist tror jag.

(Klicka på bilderna så får du upp dem i ett större format.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar