Cable Cars i San Francisco

Hejsan,

De sista dagarna av 2012 regnar in - bokstavligt talat, eftersom snön regnar bort som bäst.

För mig är det också nedräkning tills jag åker på jobb till USA igen. Fjärde januari närmare bestämt. Det blir turen "Det Bästa av Västra USA" med Albatros Travel. Ska bli kul att komma tillbaka dit igen.

Något som jag alltid tar med mina resenärer på, är förstår att åka cable car i San Francisco! En kul upplevelse faktiskt och ett smidigt sätt att förflytta sig över stan om man inte startar vid startpunkterna mitt på dagen, då köerna kan vara 45 minuterna långa, bara för att få kliva ombord.

Lägger upp en film från YouTube som tar dig med på en liten tur med Cable Car. Enjoy.


3 kommentarer:

  1. Hej! Vilken härlig blogg du har! Undrar om du kan hjälpa mig med ett par frågor angående Kap Verde.. såg att du nyligen besökt ön Sal som jag åker till på onsdag nästa vecka. Jag söker efter adress/vägbeskrivning till något dagcenter där man kan lämna tvål/skrivblock etc. till barn där, vet du någonstans dit man kan gå? Undrar också över klimatet, hur var det på kvällarna nu, kan man ha kjol eller klänning+nån kofta eller behöver man ha med sig byxor/tights till kvällarna?? Jättetacksam om du vill hjälpa mig med svar :-) God fortsättning!

    SvaraRadera
  2. Mitt långa fina svar försvann i telefontäckningen...Odjo d'Agua är ett hotell nära piren i Santa Maria - de har samarbete och kunskap, de kan berätta närmare :-). Ta med ett par tights, det kan bli lite svält, spec nu i Jan o feb. Ha det riktigt fint därnere, skriv gärna en liten rad hur det gick sen. Hälsn från San Francisco, där jag är på jobb nu, och som är orsaken t att svaret dröjt lite. Hälsningar, Anna

    SvaraRadera
  3. Tack för svar! Du hann ju innan vi åkte så det var bra :)

    SvaraRadera