Golden Gate Bridge 75 år i år

Golden Gate Bridge hör förstås till ett av de besöksmål jag alltid tar min a grupper till, när jag gör stadsrundtur i San Francisco. Den vackra, ärevördiga bron, som sades vara ett omöjligt projekt, fyllde 75 år nu i maj 2012.

De har byggt upp ett jättefint Visitor Center kring bron, så det finns en hel del att upptäcka och ta del av, förutom av själva bron.

De här bilderna tog jag nu i oktober när jag jobbade för Albatros Travel.


Bron är målad med den speciella färgen "International Orange".  Underhållsarbete sker konstant. Väder, vind, salt m.m. sliter hårt på bron.Här är en fin liten modell av bron. Den är uppbyggd så att man ska kunna se hur bron beter sig vid olika väderförhållanden - kul grej!

 
Här är en översikt över hur Visitor Centret kring Golden Gate Bridge ser ut idag - riktigt fint tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar