Hemkommen från Italien

Godmorgon!

Jag kom hem från Italien och mitt senaste jobb i fredags kväll. Sladdade verkligen in med bredsidan före här hemma...


Vad är sannolikheten för denna historia - en på miljonen?

Vi var sena från Rom, det blev kö på runway. Jag såg hur min connection från Köpenhamn till Stockholm torkade ihop till ett litet russin...Men man får ju inte ge upp!

En av stewarderna bad piloterna prata med sina kollegor på Stockholmsplanet och checka upp vilken gate det skulle gå från, så jag fick informationen och såg att det var trevligt nära vår ankomstgate, så möjlighet fanns.

När vi väl landat i Köpenhamn så rusade jag ut ur planet och sprang till min nya gate där de börjat boarda. Upp i luften igen och iväg till Stockholm. Däremot gissade jag ju att mitt bagage inte skulle hinna den snabba vändningen...

Jag hade ungefär en halvtimme till godo när vi landade på Arlanda, så jag rusade ner till bagagebandet IFALL mitt bagage skulle ha hunnit med ändå. Jag ser på monitorn att bagaget ska börja komma på bandet om 10 minuter och jag har nu 20 minuter innan jag måste ut genom tullen, upp till Departures och checka in till mitt Ålandsflyg, så att åtminstone jag ska hinna med.

Jag slår på min telefon och lyssnar av svararen där det tydligen finns ett meddelande. De har alldeles precis just ringt från Nordic Aero visar det sig och de meddelar att de har min väska, hos sig, i terminal fem... Jag inser att det är ju ungefär fem meter bakom min rygg, så jag vänder på mig och där står min väska!!

Då har någon snabbtänkt ängel på Kastrup tänkt till och slängt ombord den på en annan flight till Stockholm, cirka 5 minuter efter mitt Norwegianplan. Och det var dessa 5 minuter som behövdes...och nu fick jag t.o.m. väskan FÖRE bagagebandet!

Jag sprang vidare ut genom tullen, upp till incheckning MED väska och BÅDE jag och bagage fick komma hem till Åland den kvällen!

Den här båten har jag för övrigt fotograferat nere i Sorrento i maj. Vattnet var så otroligt klart och fint så det ser ut som om båten skulle sväva!


Jag har faktiskt skickat in bilden till en fototävling. Tycker du att den är värd en röst så gå gärna in och rösta på den här.

Ha en riktigt skön höstdag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar