Åre och Storlien

Hilsen fra Trondheim i Norge. Ær hær med en grupp som bæst. Vi ska stiga ombord på Hurtigruta mot Bergen imorgon. Jag har fotograferat lite, men har inte min laptop eller kortlæsare med den hær gången, så det får bli de två bilder jag har tagit med min telefon.


Den førsta bilden ær från mysiga Åre Bageri i Åre, dær vi gjorde ett stopp. Deras hærliga knæckebrød går inte av før hackor!!


Den andra bilden ær från anrika Le Ski i Storlien, dær vi åt lunch idag. Det ser vældigt dramatiskt och romantiskt ut...det ær det inte :-)! Men gott var det - ordentlig renskav med fin smak och fræsch salladsbuffé.

Nej nu upp och gå igenom mina papper och se till att væskan ær packad før imorgon (fast egentligen ær den ju inte ens uppackad...).

Ha det :-)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar