Läcker juicebar på Kastrups flygplats

På väg hem över Ålands hav som bäst! Snart hemma :-).

Tänkte tipsa om en läcker juicebar på Kastrups flygplats, Joe & The Juice. Snabb service, trevlig personal, lite läcker inredning och jättegoda, färska juicer som de gör efterhand när man beställer.

Jag tog en ljuvlig Energizer igår, var precis vad jag behövde!


Har tydligen alltid 'lyckats' gå åt andra hållet när jag har kommit genom Security (mostly för att jag brukar ha lite kort om tid och jag flyger oftast från A eller B-gater och Joe & The Juice ligger åt C-gate-hållet), men nu hade jag lite extra tid så jag beslöt att gå åt andra hållet den här gången. Och det var ju ett bra drag.

Det är tydligen en dansk kedja som finns på många ställen i Danmark och som också har spridit sig till Tyskland och England. Hörde att det finns planer på att expandera till Sverige också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar