Arrivederci Italia!

Hej då Bella Italia för denna gång. På väg hem med flyget mot Köpenhamn som bäst. Där kommer jag att följa med ut till ankomstentrén med mina resenärer och se till att alla kommer bussen som kommer och möter dem från Tjörnarpsbuss, som ju har varit mina uppdragsgivare denna gång.

Sedan går jag in genom security igen och flyger vidare upp till Stockholm för att sen åka hem.

På väg ut till Fiumicino hade vi tur i trafiken och flöt väldigt smidigt igenom allting!

Vår italienska chaufför vinkade av oss redan kl 10.

Jag hade letat reda på vår incheckningsdisk så de flesta av oss gick till det ovanligt lugna hörnet med en gång för att vänta på start av incheckning.

Jag prickade av alla, hjälpte de som behövde osv och så var vi smidigt förbi det och sedan security check också. Tack och lov, för jag pratade med några andra svenskar som kommer med samma flyg som vi och de berättade att bagagebanden hade stått stilla i mer än en halv timme och sedan hade det kommit folk som körde bagaget med vagnar istället.

Det gjorde ju också att det sen var kaos i security och grymma köer där också. Och som grädde på modet ropade de ut att pga ett extrainsatt EU-möte så skulle säkerheten höjas och saker krångla... Detta förblev mina gäster lyckligt ovetande om tills de fick höra om det sen. Men då hade vi ju varit igenom ganska länge redan.