Åk inte hungrig...

Hälsningar från Norwegians flight mellan Köpenhamn och Stockholm. Men nu tänkte jag faktiskt ge lite ris och samtidigt ett tips till resenärer.

Jag har flugit ganska mycket med dem i jobbet på senare tid och det tog inte länge innan jag lärde mig mönstret...

Jag vill börja med att ge plus dock, för jag gillar att de har många flighter, att de har hyfsade priser, fräscha plan (där fler och fler får wifi) och trevlig personal för det mesta. Men...

Jag gillar inte riktigt deras strategi när de sparar pengar på det här sättet:
Du får ju ingenting gratis och så är det ju många som gör idag, så det är inte det.
Utan det faktum att de alltid verkar ta för lite mat med. Så att de som sitter längst bak blir utan trots att de varit villiga att betala. Detta har hänt på de fem senaste flighterna med dem så det kan inte vara en slump...

Detta sparar säkert svinn för dem, men...


Så kära vänner - kolla era boarding cards, sitter ni långt bak, ska åka med Norwegian och är lite hungriga redan före avgång - ät på flygplatsen!

Nu sitter jag näst längst bak och jag hörde redan tre-fyra rader framför att det var slut igen, men eftersom jag var förberedd så hade jag ätit en fantastiskt fräsch rödbetssallad på Lagkakhuset på Kastrup, så mätt och belåten gjorde det inte mig något att det var slut - igen!

Snart landning på Arlanda, ciao!