Virgin AtlanticDen här bilden tog jag i måndags (2 april), när jag satt på Gatwick och väntade på att boarda min flight med Virgin Atlantic till Barbados. Vi var precis klara att få gå ombord när det blev delay pga kaptensbyte.

Jag föredrar ju dock ändå att det behovet uppstår på marken och inte i luften. Vi kom iväg cirka 1,5 försenade. De lyckades dock köra in tiden lite sedan.

Virgin Atlantic var för övrigt riktigt trevligt att åka med! Jag satt dessutom vid ett riktigt bra nödutgångssäte, där det inte var säten framför, utan riktig dörrutgång. Vilket betydde att jag och paret som satt bredvid mig hade riktigt bra utrymme för benen, för att gå upp och röra på oss osv. Jag är tyvärr en av dem som inte kan sova bort en hel flight. Jag måste dessutom upp och gå emellan, för att inte få spatt i benen.