Resemässa på Östasiatiska muséet i Stockholm

I torsdags var jag en av tre reseledare som höll föredrag om destinationer och specifika resor till dessa, ur Albatros Travels fantastiska sortiment. Åsa höll bl.a. om Sydafrika och Sydostasien, Maria om Indien och jag om USA.

Albatros TravelDet var två fulla omgångar och så lite mingel tilltugg, samt möjlighet att boka resor med rabatt, emellan. Riktigt lyckat och jättetrevligt! Jag hade dessutom några av mina resenärer där i de båda omgångarna, så det var jättekul :-).


Vi höll till på Östasiatiska muséet i Stockholm. Albatros Travel har flera fina samarbeten med muséet så det passade utmärkt.

 

Den här bilden är från Albatros Travels hemsida och kartan visar den rutt som jag gjorde här i februari. Vattenfallet är från mitt älskade, vackra Yosemite National Park i norra Kalifornien. Här är en länk till den officiella .gov-sidan.