Nu tänker jag använda mina vingar :-)!

Spännande tider väntar :-)! Jag har alltså sagt upp mig från reseproducents- och säljarjobbet på Viking Line Buss för att på heltid vara frilansande reseledare. Så nu tänker Sunny Anna använda sina vingar!Och jobben rullar faktiskt in, så det ser riktigt bra ut. Så pass att jag måste tacka nej till en del jobb för att jag inte ska stå utan familj där i höst, för att de skulle ha tröttnat på att jag aldrig är hemma. Dessutom vill jag kunna ge allt och lite till när jag är ute med mina resenärer. De har köpt en speciell resa och ska få en kanonupplevelse, då får inte jag vara blasé eller oinspirerad. Nej, här vill jag vara på topp för att ge bästa möjliga upplevelse!

 Wingsuit base jumping

Bilden har jag lånat från den här artikeln om Wingsuit Base Jumping. Det är inte jag som hoppar. Jag har dock testat tandemfallskärmshoppning och det var jättekul :-)!