Hemkommen från mitt senaste reseledarjobb - Sardinien och Piemonte

Hejsan,

Jag kom hem från mitt Italienjobb igår kväll. Åkte 26 september och har hunnit med Tyskland, Österrike, Lichtenstein, Schweiz och Italien på 11 dagar. Men det låter mera stressigt än det var.

Det har varit en fantastisk tur med massor av upplevelser - människor, natur, vin, mat, djur, kultur, historia, hav och berg!

Bussen, chauffören och några av resenärerna som själva valde det alternativet är fortfarande på väg hem med bussen. De borde som bäst ha nått upp till Travemünde nu. De ska ta Finnlines i natt. Några av mina resenärer bokade jag in på Finnlines fartyg från Travemünde till Helsingfors och några av dem åker tillsammans med chauffören och bussen till Malmö, för uppfärd genom Sverige imorgon.

Jag tänkte ge några korta rapporter från resan i några inlägg. Kompletterar med bilder de närmaste dagarna. Ciao!