Glad reseledare på Geirangerfjorden

Hejsan,

Idag kommer det en Norgebild till. En bild som ett fantastiskt par, som var med på resan i somras, har tagit, och skickat till mig.

I bakgrunden ser vi ett stort kryssningsfartyg, som var på väg in till Geiranger, medan vi var på väg med färjan till Hellesylt, och vidare bort från Geiranger. Jag var glad att vi hann lämna lilla Geiranger innan de kom, för där klev sedan 3500 passagerare av på ett bräde!

Jag hittade en förteckning på nätet över alla kryssningsankomster och de var många kan jag säga! Vi lyckades m.a.o. tajma det hela riktigt bra, eftersom ett fartyg hade åkt just innan vi anlände och nästa, dvs detta, kom efter att vi hade åkt.

Eftersom det är fredag kväll så ska jag inte bli långvarig framför datorn, men jag tycker bara att bilden är ganska kul.
Och den påminner mig om Helen & PO, som var med till Norge som sagt. Det är en av de saker som är så roliga med att jobba som rundreseledare - att man träffar så mycket fascinerande människor i alla åldrar, som sysslar med olika saker, som har olika intressen och olika livserfarenheter! Tack för bilden, PO :-)!