Snart dags för Italien

Den här bilden tog jag i Piemonte i maj 2009


Hej,

Dagarna rusar på och det har varit mycket med olika jobbuppdrag. Flera spännande saker är på gång som jag tänke dela med mig av här framöver.

På kontoret är borde är det en salig blandning av projekt för mig just nu. Dels planerar jag ett ryskt nyårsfirande (som resa alltså), dels håller jag på med flera skidresor som Åre, Dalarna, Trysil och Sölden i Österrike och så håller jag på och knyter ihop de sista detaljerna kring mitt nästa reseledaruppdrag. Det är ju så på ett litet bolag att vissa resor är jag inblandad i från första pennstrecket till efterredovisningen av en resa.

Som nu när jag drar iväg till Italien t.ex. Jag började producera resan för länge sedan, så har det bokats, kollats, fixats, information har gått ut, bokningar av resenärer har gjorts och de har fått sina informationsbrev, nu plockar jag ihop alla praktiska och tekniska detaljer och sedan 26 september kliver jag på bussen och tar emot mina resenärer.

Så rullar vi ner genom Europa. Vi kommer att tillbringa några dagar i mysiga, vackra Piemonte i norra Italien, bland gröna kullar, vinrankor och små vackra städer. Sedan kör vi ner till Genua och tar nattbåten över till Sardinien. Där ska vi också tillbringa några härliga dagar med utflykter, vinprovning och egen tid för resenärerna att strosa runt, t.ex. i Alghero, där vi bor ett par nätter.

Efter båtresa tillbaka till fastlandet så åker vi upp till Linate vid Milano. Där tar jag och den största delen av resenärerna flyget till Arlanda, medan några, som valt det själva, åker upp med chauffören landvägen.