Vi mötte José Mourinho och Iker Casillas...

Min son Rasmus och jag poserar vid en maffig pokal

Hejsan. Idag tänkte jag tänkte fortsätta rapportera lite från fotbollsresan som sonen och jag gjorde till Madrid i mitten av april. På måndagen, efter El Clásico och sjukhusbesök, som jag skrivit om tidigare, så gjorde vi en tur på Estadio Santiago Bernabéu, Real Madrids hemmaarena.

Sonen som är Madridista, dvs med i Real Madrids fan club, gick in till Madridistapris. Vi valde en oguidad tur, jag hade ju med en egen expert i form av sonen.

Och under turen stötte vi på ett par fotbollskändisar!! Jag fick mig en pratstund med José Mourinho, Real Madrids tränare och även en av de bästa i världen.


Jag och José Mourinho, Real Madrids tränare

Sonen diskuterade lite taktik med Iker Casillas, Reals och en av världens bästa målvakter, tillika Reals lagkapten.


Rasmus och Iker Casillas

Nej, ärligt talat, vi träffade inte dem förstås. Men det var lite kul att göra fakefotografier. Du fick stå mot en vit vägg, med armen i en viss vinkel och sedan plockades du in i bilden. Ett smart sätt för Real att tjäna ytterligare lite pengar på hela businessen. Och ett kul minne för många besökare, de flesta köpte sina bilder.

Kvaliteten är inte den bästa - fotografierna är fotograferade från de papperskopior vi fick köpa på turen. Pokalen är givetvis inte äkta, för som sonen uttryckte det; "De äkta pokalerna låter de inte folk fingra på!"



Man kunde också göra en matchbild på det här viset. "Goooool!!".
De frågade inte mig om jag ville göra en matchbild...;-)