Chill i Alperna

White Lounge Bar uppe på platån vid Ahorn

Hej,
Idag fortsätter jag med lite bilder från min jobbvecka som reseledare till de österrikiska alperna. Dagens bildtema är "Chill i backen". En av de härliga sakerna med att vara på skidsemester (som ju mina gäster var!) är också de sköna stunderna av pauser med 'chill', som de kan ta under dagen.

Endel tar fler och längre, andra färre och kortare. Valet är ditt eget och det är ju det som är så bra, det finns för alla!


Solstolarna, madrasserna och igloona vid White Lounge


När vi kom upp på morgonen så var vi nästan ensamma på platån och personalen höll på att plocka i ordning för dagens äventyr. Men som ni ser på bilden ovan, så var det redan här som någon var sugen på att sola sig i en en stund.Gösser, österrikiskt öl


Många njuter av en kall öl eller två på någon av uteserveringarna som finns utspridda i backarna. Själv håller jag mig till vatten och kaffe. Dels är jag ju på jobb, dels vill jag ha full skärpa i backarna, men visst är det gott med en kall öl!


Framåt dagen fylldes solstolarna av folk som njöt i solen.


Och en del föredrog de stora madrasserna som man kunde ligga på.


En varm choklad är alltid härligt och hör liksom till!

Och så till sist - några bilder på mina gäster. Som vanligt när jag publicerar det så är bilderna en smula förvrängda. Men man ser ju tydligt att de njuter av solen i alla fall! Ha det gott!