Nu blev jag lite stolt och väldigt glad...

Jag satt och pysslade lite vid datorn nu ikväll och surfade in på Alexa.com. En site som visar statistik över sökstrukturer på olika sajter. Sökte lite på Åland och kom in på radiotv.ax, dvs Ålands Radio och TV AB.


Och blev både stolt och mycket förvånad! Jag var sommarpratare i Ålands Radio förra sommaren (11 augusti 2010) och fick mycket uppskattning för det en och en halvtimme långa direktsända programmet. Och får det fortfarande, vilket är jätteroligt.

Det visade sig nämligen att sökningar efter mitt sommarprat ligger i toppskiktet! Kul och rörande men samtidigt förvånande. Det var en trevlig överraskning att det tydligen var så uppskattat ännu. Här hittar du statistiken, som uppdateras månadsvis.


Ett par av de bästa minnena från programmet är dels att jag vågade...och klarade av det, men också att jag tydligen lyckades beröra så många så pass mycket. Folk hade skrattat, de hade gråtit, de hade tagit till sig orden. Det känner jag vördnad för!

Eftersom programmet tydligen är ganska eftersökt ännu, drygt sex månader senare, så ska jag försöka lägga upp ljudfilen med mitt prat här på bloggen.

Tillsvidare får det duga med min spellista. En del väljer att spela musik mera random, men jag valde att låta musiken 'förstärka' det jag pratade om just då, dvs de hängde ihop med pratet en smula.

Spellista för Anna Lampén-Bövings
Sommarprat i Radio Åland 11 augusti
 1. Summer Of 69’ Bryan Adams
 2. California Dreamin’ The Beach Boys
 3. Las Vegas Martin Stenmarck
 4. Africa Toto
 5. FF Kent
 6. Underbart Kalle Moraeus & Orsa Spelmän
 7. Himlen är oskyldigt blå Ted Gärdestad
 8. I will survive Gloria Gaynor
 9. If today was your last day Nickelback
 10. Waka Waka Shakira
 11. Jump Madonna
 12. Highwayman Willie Nelson, Johnny Cash
 13. This Is My Life Gasolin, Kim Larsen
 14. I Can See Clearly Now Jimmy Cliff

CityBeat har skrivit en artikel om The Beach Boys och den illustrerades med den här bilden från en av deras skivor.

Efter att jag var klar så flög jag ut genom dörrarna på ett moln av adrenalin :-)! Yes, jag hade vågat och jag hade klarat av det!