@ Munich Airport

Idag tänkte jag lägga upp ett par bilder från Münchens flygplats , som vi passerade på väg mot Schweiz, där jag firade nyår med make och vänner. Vi mellanlandade där innan vi flög vidare till Zürich flygplats för vidare färd till Luzern, där våra vänner bor.

En minikopia av Allianz Arena, som är Bayern Münchens hemmaarena. Här är det en medialounge kan man säga. Den riktiga arenan byter färg till röd, som är lagets färg, när Bayern München spelar hemmamatch, annars är den vackert blå på kvällen. Har passerat den ett otal gånger när jag varit på jobb och varit på väg upp eller ner längs med Autobahn. Har dock inte lyckats pricka in den i rödfärg än.


En Audi fanns förstås utställd där. Audis huvudkontor finns ju i Ingolstadt, som ligger nära flygplatsen och också norr om München. Ingolstadt är en stad på lämpligt transportavstånd från Travemünde, så där har vi bott på flera av mina reseledarjobb.

Jag hann också med en 15 minuters express-behandling för mina naglar, så att de blev lite finare till nyårsfirandet. Ganska kul att sitta där uppflugen på en stol, eftersom man samtidigt har nöjet att titta på alla människor som ilar eller strosar hit och dit.