Hälsningar från en snödriva

Jag står som bäst i en snödriva... Har just köpt nya slalompjäxor och vi har värmt skalet på dem för att formgjuta dem efter mina fötter. Oj vad sköna de är :-)! Har valt att gå på komfortläge nu efter två säsonger med blåa tånaglar. Såg ett program om Aksel Lund Svindal, en norsk alpinåkare, häromkvällen. Han klämmer ner sina 44-45 storleksfötter i ett par 42:or för att få stenhård kontroll. Men..."ja, det gör ont!" erkände han utan omsvep.Eftersom jag inte har tänkt ta några mästerskapsmedaljer så blev valet Comfort Zone den här gången, dvs det bekväma går snäppet före stenhård kontroll.

Men i en snödriva? Vad gör jag här? Jo, vi värmde dem i en ugn och sedan ska de kallna/stelna med mina fötter inuti. Så därför står jag nu med pjäxorna nedborrade i snön. Och pysslar med telefonen samtidigt för att få tiden att gå :-).

Det här var när jag jobbade ner till Gasteinerdalen i februari 2010

För övrigt så börjar det kännas att skidsäsongen är i full gång. Jag har flera stora grupper som jag ska skicka iväg på resor, bla 50 personer som åker nu på fredag. Och själv ska jag till Hassela Ski Resort på visningsresa nu på söndag och måndag. Det blir både skoteråkning, bad och slalom i tight förpackat miniformat.

Funderar på om det kan vara ett aktuellt weekendresmål för nästa års skidresor och då behöver det rekognoceras. Vi är en full buss med folk från olika arrangörer som åker upp tidigt nästa söndag morgon (vilket betyder att jag måste åka härifrån natten mellan lördag och söndag...). Hem igen måndag kväll. Och hemma på Åland är jag den inte så käcka tiden 03.30 på måndag morgon...

Nu är pjäxorna färdigkylda och jag kan gå in igen. Ha det gott!