Sneak peek av 737 Boeing Sky interiör

Bilden är från Boeings hemsida

Boeing lanserade för ett tag sedan en ny interiör till sina 737:or, Boeing Sky Interior. Interiören bygger tydligen på massiva enkäter bland passagerare genom åren.

De säger själva: It's not a slight upgrade, but a major makeover, with new stowage bins; new sidewalls; a new lighting system; new ceiling panels; new air vents; new passenger service units; and a new flight attendant panel.

Skillnaderna ser inte ut att vara så enorma tycker jag, men många gånger så är det de små sakerna som kan betyda en hel del, tex så ska kabinen upplevas som tystare och utrymmet som större. Bagageutrymmet för handbagage har också utökats, vilket ju verkligen är en fördel i dagens läge när allt fler släpar större och större handbagage med sig.

Nåja, återstår att se vad man tycker. Ett sätt att prova det är att åka med Norwegian så småningom. De har beställt ett antal plan med den nya inredningen.

Här hittar du hela artikeln:
1st 737 Boeing Sky Interior unveiled

Godnatt! Imorgon bitti åker jag med 54 glada resenärer till Stockholm. De ska se We will rock youCirkus. Musikalen, som bygger på Queens låtar och material, har gjort sådan succé att de har förlängt tiden till 8 januari nästa år. Sedan ska den vidare till Oslo om inte jag missminner mig totalt.