Ser fram emot kvällens konsert med U2!

Bilden är från U2s officiella hemsida och är från gårdagens konsert i Helsingfors!
Hej!

En snabbrapport från Hotell Haaga utanför Helsingfors. Vi kom till Helsingfors med Viking Lines M/S Gabriella imorse. Det var lite kul på båten eftersom det var såå mycket ålänningar ombord - i princip alla på väg till U2s konsert - antingen med oss eller på egen hand.

Några frågade om vi hade några extra platser eftersom det visade sig att deras hotellrum inte fanns av någon anledning. Allt är fullbokat i hela stan! Inte så konstigt iofs, med 50.000 människor på konsert igår och 50.000 idag och där många är från andra länder och runt om från olika delar i Finland.

Sedan parkerade vi bussen i stan och folk fick strosa, shoppa, fika, ta en öl eller vad som helst.

Helsingfors är en riktigt härlig, levande stad! Känns lite centraleuropeisk på nåt sätt. Jag träffade några vänner, vilka hade varit på U2s första konsert i Finland, som var igår kväll (också med en av våra, Viking Line Buss, bussar) och de berättade att det hade varit helt fantastiskt!

Ser verkligen fram emot att se den ikväll! Vi som har ståplats nere på plan ska vifta med någonting vitt och de på läktarna med någonting blått - för att symbolisera Finlands flagga. Så gjordes igår också - få se om vi kan få till ännu fler som viftar :-)!
Men nu ska jag ta en snabbsväng via sprinklern innan det är dags att rusa ut till bussen!