Tillbaka i bloggvärlden

Hejsan,

Soliga, semesterglada hälsningar från ett fantastiskt Åland! Har bla varit ute och 'cruisat' runt på ett solglittrande vatten bland öar och skär. På vår fina vattenskoter givetvis. I 8 knops fart ungefär. Man kan faktiskt åka långsamt även med en sådan.

Jaa... nu är det jättelänge sedan jag har skrivit något inlägg, senast var det i mars när jag hade jobbat till Dalarna. Efter det har jag hunnit vara en vecka till Sankt Petersburg i Ryssland och också varit på ett par konsertresor till Stockholm och Stadion där. AC/DC och Kiss närmare bestämt.

Men tiden och inspirationen att skriva har inte varit på topp - energin har tyvärr gått åt till att reda upp en massa annat bråte av jobbkaraktär istället, men that's life. Och jag ser framåt - det blir bättre!

Nu under sommaren tänkte jag gå tillbaka lite till mitt ursprungsupplägg med bloggen, dvs att publicera en eller ett par bilder bara, i varje inlägg. Jag tänkte dela med mig lite bilder från Sankt Petersburg den närmaste tiden.

Ha det gott i sommarnatten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar