"Extremt bra show av kedjerökande benrangel"Jag har ju kastat mig in i cyber space igen och uppdaterar lite jobbresor som jag har gjort i maj och juni. Rubriken till inlägget är en recension för AC/DCs konsert som vi var på, på Stockholms Stadion den 3 juni.

*Skratt*, så kan man också recensera. Jag gillade också showen. Den här gången var min biljett en sittplatsvariant och jag måste säga att det passade en ganska kort person (167 cm) som mig utmärkt. Då slapp jag det där förargliga att var du än ställer dig så råkar du hamna bakom ett gäng 2-meterskillar...Så här skrev Expressen:
"Samtidigt levererar de en extremt bra show för att vara gamla kedjerökande benrangel, säger Expressens recensent Martin Carlsson minuterna efter konserten och ger den fyra getingar."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar