Skidåkning i Dalarna

Bild från lobbyn på Gustaf Wasa (källa: deras hemsida)

Ligger på mitt hotellrum i Borlänge i Dalarna. Vi är här med en buss med 45 pax som ska åka skidor i två dagar. I Romme Alpin.

Efter att Sundqvist Resor haft Scandic Hotell som bas i 15-20 år så har jag i år bytt hotell för oss (som ju numera är Viking Line Buss) till Best Western Gustaf Wasa eftersom Scandic plötsligt höjde priserna hutlöst. Efter att ha inspekterat en del av hotellet här ikväll så är jag riktigt nöjd måste jag säga. Det är trevligt och servicen är också bra tycker jag. De är alltid lika trevliga och tillmötesgående när jag pratar med dem också (vilket blir ungefär 2-3 ggr/vecka).

De har lovat riktigt bra väder till imorgon och jag ser fram emot att äta en rejäl skidfrukost och sedan dra iväg mot backarna! Jag är på jobb på den här resan, men för ovanlighetens skull inte som reseledare (även om det blir lite smågrejer med det också) utan jag är här för att kolla in hotellet, träffa hotellchefen här på Gustaf Wasa, restaurangchefen på Broken Dreams som ligger i anslutning till hotellet, bokningschefen ute vid Romme Alpin och också för att kolla in den nya Ski Lodgen som har byggts därute.

Men det går ju också att kombinera med lite skidåkning så det ska bli riktigt gött! Bra att testa skidbenen lite också inför mitt jobb som reseledare till Dorfgastein i Österrike på sportlovet. Nu ska jag kika lite på Kanal 5 som vi ju inte har hemma på Åland. Godnatt.

4 kommentarer:

 1. Hej Anna,
  du har en Award/Utmärkelse att hämta på min sida (:
  Kramar Maria

  SvaraRadera
 2. Tack va kul! Måste gå in och titta ikväll :-).
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilket väder ni hade!

  SvaraRadera
 4. Ja det var helt fantastiskt :-)! Dagar att lägga in i minnesbanken...

  SvaraRadera