Packning på gång igen...

Försöker få till ett par packade väskor igen. Det bär av till Österrike och Gasteinerdalen på lördag morgon! Jag ska jobba som reseledare. Har varit fullt upp på kontoret iom att jag har så många skidresor som går iväg just nu, förutom allt annat som rullar in och förbi hela tiden.

En bild som jag tog i Schladming, Österrike för två år sedan.

Som en av våra extra reseledare konstaterade, när hon och jag hade gått igenom den skidresa jag skulle skicka iväg henne på: "Jösses, hur kan du jobba där egentligen? Speciellt om man ska göra något som kräver koncentration. Telefonerna ringde hela tiden, folk kom och gick, surr överallt osv". Därför har jag kommit på jobb en timme tidigare på morgnarna nu för att få undan lite av det där mest koncentrationskrävande, och för att hinna få ordning på allt innan det bär iväg.
Samtidigt är det ju kul när det snurrar på! Har inte hunnit gå igenom min egen reseledarpärm dock, så det får bli en kontroll i morgon bitti, måste skärpa mig nu och packa färdigt... Så - därför "Over and out" for now!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar