Ljuvliga Gardasjön!

Det var som en högsommardag -
luften dallrade och vattnet var alldeles stilla på sjön.


Efter vår vinprovning på Villa Pillo åkte vi ner till Bardolino och Gardasjön för att plaska lite i vattnet innan vi fortsatte norrut genom Brennerpasset, vilket ledde oss in i Österrike.

Jag och några av mina resenärer (lätt förvrängda)
skrattar och njuter i vattnet!

Det var faktiskt här - i glädjeruset över vattnet - som 2010 års stora Italienresa med Viking Line Buss tog fart i huvudet på mig :-). Eftersom det är en lång process att planera och producera en sådan här 10-dagars resa i Europa, så satte jag igång nästan med en gång när vi kom hem (oktober 2009). Och det resulterade i "Vatten, vin och vackra vyer" som avgår den 22 september 2010.

Då blir det hotell vid Gardasjön ett par dagar, vi kommer att prova Amaronevin i Valpolicella, vi ska besöka Venedig och så ska vi också bo i Stresa vid Lago Maggiore tre nätter. Med möjlighet att hänga med på en jättefin tågresa bland berg och dalar där, med båt tillbaka på Lago Maggiore. Åh, det finns ju så mycket vackert i det här fantastiska landet :-) ! Häng med!

1 kommentar:

  1. Vi var också vid Gardajön i somras! Fint! Särskilt den norra delen av sjön, tyckte vi. Och så var det ju inte fel att åka runt i vindalaran i Valpolicella, knacka på vingårdarna och få prova och handla... ;)

    SvaraRadera