Genom Brennerpasset

Äntligen har jag tagit mig lite tid att sätta mig ner och fortsätta på min Italien-resa från i höstas. Idag har jag kommit till fortsättningen på vår dag som började med trevlig vinprovning i Bardolino och fortsatte med plaskande i Gardasjön (läs nästa inlägg, de kom lite i oordning nu).


Ni ska få hänga med på en tur genom Brennerpasset, som går mellan Italien och Österrike. Kvaliteten på filmen är inte den bästa, men det är för att jag valde att spara på storleken på filmen istället, så att den inte skulle bli så tung att ladda.
Brennerpasset är ett gammalt, viktigt pass, som har använts i flera hundra år. Eftersom det ligger relativt sett lågt (c 1370 möh som högst) så är det också öppet även vintertid, till skillnad från flera av de andra passen, vilka stänger pga för mycket snö.

I filmklippet susar också B's halsband förbi. Halsbandet som jag fick av en fantastisk kvinna på en resa. En kvinna som rest kors och tvärs över jorden, nu hade bestämt sig för att sluta resa och tyckte att hon hittat en värdig efterträdare :-). Och det är klart att det får fortsätta resa med mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar