Köpenhamn nästa

Ett kort litet inlägg bara. Håller på och försöker göra min favoritsysselsättning (...inte) - dvs packa. Tidig start imorgon bitti.

Jag är på väg jobbresa till Köpenhamn. En julresa med 40 personer. Inklusive sonen som har fått två dagar ledigt från skolan, så det blir lite kul. Han är ju 15 år och så pass självständig att jag inte behöver 'ta hand' om honom på det viset och därför går det bra att han kommer med. Ska bli kul att få med honom.

Ska bli intressant att se om det märks mycket av det kommande klimatmötet - vi åker ju hem dagen innan den egentliga startdagen, som är den 7 december. Just nu pågår en hel del intressanta klimatutställningar åtminstone, så vi får se om vi hinner ta en sväng förbi någon.

Jag ställer ju aldrig in mig på att jag ska göra det eller det på egen hand eftersom jag inte är på semester, utan på jobb och jag aldrig vet vad som dyker upp och behöver åtgärdas eller tas om hand. Men finns möjligheten så plockar man fram det där intressanta som legat där. Eller så kanske man helt enkelt njuter av att ta en lång strosande promenad, som tex i Cannes i oktober, när jag bara njöt av en lång promenad längs med hela Croisetten och tillbaka.

Få se om det blir något litet textinlägg från den kungliga danska huvudstaden. Tänkte släpa med kameran förstås, så sen blir det bildinlägg efter hand. Fast jag måste ju beta av lite Italien till också :-).

På gensyn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar