På Stena Lines Stena Scandinavica - glider bland danska öar i natt

Snabb inloggning i Stena Scandinavicas konferenscenter. Vi har ätit en väldigt trevlig avslutningsmiddag och gästerna är spridda runt diverse lounge- och dansbarer. Snabb koll av jobbmail och bloggen innan jag ska sätta ihop lite av morgondagens avslutningsprogram för den här gången.

Det har varit ett väldigt trevligt gäng som nu är på väg hem. Lustigt - hör just i högtalarna "Country roads take me home...where I belong...". Ja, för nu är vi på väg hem allihop. Rutten i natt går tvärs igenom Danmark kan man säga. Några kliver av i Stockholm imorgon, de flesta följer med till Åland.

Jag kommer antagligen att vara som en liten zombie på söndag - brukar vara det första dagen efter en lite längre resa. Man är på jobb 24/7 i tio, elva dagar. Hela tiden huvudet fullt av detaljer och flera steg före, samtidigt som man är toppkoncentrerad på det som händer där och då. Pust, men också väldigt, väldigt roligt och intressant! Annars skulle jag inte göra det. Man gör det inte för att bli rik på pengar iallafall...;-).

Däremot är känslan när man har lyckats förmedla känsla och kunskap och intryck till gästerna och de är förtjusta och nöjda - den känslan är otroligt härlig!

Bilder kommer senare under veckan. That's all for now folks!

2 kommentarer:

  1. Välkommen hem. Ser fram emot bilderna och ditt rara leende. Fika någon dag denna vecka?

    SvaraRadera
  2. Thanx :-). Det var kul att träffa dig och lilla gulle Nick. Kram

    SvaraRadera