Montecatini, funicolar och choklad

Hej! En snabb liten svang in bakom hotellets reception igen for att kolla lite korinstruktioner for imorgon, da vi ska till Gardasjon.

Idag har vi bla varit pa chokladprovning med fantastiskt goda praliner...mums!
Sedan har dagen varit fri - folk har strosat, fikat, lunchat, shoppat, njutit, akt funicolar (som liten sparvagn - mer an 100 ar gammal - som gar pa rals upp for berget till den lilla gamla fina byn Montecatini Alto).

Tog mig ocksa en tur upp dit och vandrade sedan ner for berget. Faglarna kvittrade och vaxterna doftade :-). Nere vantade min lilla cykel och jag tog ett extra varv runt stan. Har varit perfekt att ha den med - bla sa hann jag pa 10 minuter till Montecatinis turistkontor for att hamta stadskartor - precis innan de stangde. Utan cykel hade de fatt ordentliga kartor forst idag. Jag forsoker alltid tjata till mig lite extra for att ha och dela ut nasta gang, men de ar inte villiga att gora det, sa det far skotas den har vagen istallet.

Ska packa ihop lite och gora mig klar for middagen. Tidig morgon imorgon bitti. Fotografierna laddas over till laptopen varje kvall - men de kommer upp i bloggen forst nar jag kommit hem tror jag.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar