Höstresan till franska Rivieran och Italien

Nu tänkte jag börja lägga upp lite bilder från min jobbresa till franska Rivieran, Monaco och Sanremo, Cinque Terre, Toscana, Gardasjön, Dolomiterna i Italien och på hemvägen Innsbruck i Österrike den 1 - 10 oktober. Det låter dock mastigare än det är.

Hotel Carlton, som ligger på Croisetten i Cannes.

Vi bodde ett par nätter i Cannes på franska Rivieran och sedan också tre nätter i Montecatini Terme i Toscana, så gästerna hann känna att de var på semester trots att de ändå fick se väldigt mycket.

Jag och 26 resenärer flög från Arlanda till Nice med Norwegian Air. Jag checkade in alla i en av automaterna innan den vanliga bemannade incheckningen ens hade öppnat, så det flöt väldigt smidigt. Många hade ju också skickat ner sitt bagage med bussen som rullade iväg några dagar tidigare (för att vara på plats och möta oss när vi kom ner).

Natten hade 21 resenärer och jag tillbringat på Ibis, eftersom flyget gick 9.15, vilket betydde att det inte fanns någon möjlighet för oss att åka från Åland samma morgon. Resan ner gick bra och vi möttes av buss, chaufför, de som åkt ner med bussen några dagar tidigare (sträckkörning genom Europa) och en dam som flög ner på egen hand från Helsingfors. Nu var alla sammanstrålade och resan kunde börja!

PS Eftersom jag kommit hem nu när jag börjar lägga in bilderna så har jag facit i hand så att säga:
Vilka härliga gäster vi hade med oss! Och tydligen var de nöjda med oss också för vi fick dikt, tacktal, varsin fin vinflaska i träförpackning med diverse tillbehör som tack :-). Det lever man länge på och då känner man att man är på rätt väg med det man gör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar