Och nu väntar Cannes, Nice, Monaco, Cinque Terre, Toscana, Gardasjön...

Yes :-)! Sitter på Ibis Hotel nära Arlanda. Imorgon bär det av med ett morgonflyg till Nice.

Är på väg ner på en jobbresa med följande rutt: Cannes inkl omgivningar ett par dagar, vidare mot Nice o Monaco för Sanremo en natt. Vidare genom Cinque Terre och till Toscana, där vi bor på ett hotell tre nätter. Utflykter till bla vingård, chokladtillverkning, den mysiga medeltidsstaden San Gimignano (nu när det inte är nerlusat med folk som på sommaren), eventuellt Pisa om resenärerna vill det.

Efter några sköna dygn i Toscana bär det uppåt mot Bardolino och Gardasjön för ytterligare ett besök på en vingård, inklusive smakprovning förstås.

Sedan över Dolomiterna mot Innsbruck, som följs av korsvirkesstaden Fulda i Tyskland och upp till Kiel. Stena Line till Göteborg och till sist hemåt tvärs över Sverige.

Efter en sådan här resa, när man egentligen är råskärpt och på jobb 24-7 så är man som en trasa när man kommer hem. Men det är ju så himla kul!! Och att få dela med sig och visa resenärerna en del av allt det vackra, härliga som finns där nere - det är glädje :-).

Jag har 21 gäster med mig hit till Ibis över natten. Fyra personer till ansluter på Arlanda imorgon. En åker på egen hand direkt till Nice från Helsingfors. Åtta har åkt ner med chauffören genom Europa och de kom ner idag på förmiddagen.

Och jag ska försöka ta så mycket bilder jag kan och försöka hinna uppdatera lite på sena kvällar eller tidiga morgnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar