Ladies Night-aktuella Martin Stenmarck
vann PAF Charity Poker

Tänkte slänga in lite äldre bilder här emellan. Kändes aktuellt igen (trots att jag inte hann sätta in dem då) eftersom det pratats så mycket om Ladies Night på morgon-tv idag. Det är bilder från PAF Open, beachvolleyturneringen som gick av stapeln här i Mariehamn i slutet av augusti.


En kväll ordnades Paf Charity Poker. Några kändisar och beach volley-spelare var inbjudna för att tampas om 5000 euro, som skulle gå till välgörenhet.

Deltog gjorde bl a artisterna Martin Stenmarck och Andreas Johnson. De påstod åtminstone själva att de aldrig hade spelat Texas Hold'em tidigare, så de hade fått lite skolning tidigare på kvällen.Finlands och Ålands färger försvarades av 'vår egen' proffsboxare Robert Helenius, som numera bor nere i Berlin med sina bruttor Sandra och Chillie och en till knodd på väg. Jag, Lina och Tessa var förstås där för att heja på Robbe :-)!Martins strategi var att köra hårt hela tiden. 'All in' användes lite hela tiden :-).Och det visade sig vara en strategi som gick hem. Uno Svenningsson (som uppträdde på det stora Swatch-partyt följande kväll) och Robbe Helenius fick se Martins hög växa.Eftersom det var charity poker så fick vinnaren välja vad dessa 5000 euro skulle gå till. Han valde att dela prissumman mellan Friends och SOS Barnbyar.

När pokerkampen var avklarad förflyttade vi oss till centre courten där Martin och Andreas uppträdde - i sanden bla :-). Tänkte slänga in lite klipp därifrån också.

Här saxar jag från newsdesk.se. Krille Mattsson PR manager på PAF:

Det var stjärnspäckat runt pokerbordet när Paf Charity Poker spelades i samband med world tour-tävlingen i beachvolley på Åland. Starkast var något otippat de båda Ladies Night-stjärnorna Martin Stenmarck.

- Det här var jättekul, jag kommer definitivt spela mer poker i framtiden, säger Martin Stenmarck.

Det var fullpackat inne i Pafs hus på festivalområdet när beachvolleypubliken försökte få en glimt av stjärnorna. Runt pokerbordet satt artisterna och Ladies Night-duon Martin Stenmarck och Andreas Johnson tillsammans med svenske artisten Uno Svenningsson, som alla uppträder under helgen på Paf Open.

Beachvolleystjärnorna Björn Berg och Tora Hansson fyllde på de blågula färgerna medan beachvolleyspelaren Jaakko Keskitalo och proffsboxaren Robert Helenius utgjorde det finländska motståndet. Vid spelbordet satt även britten John Allen, tidigare fotbollsproffs och numera fotbollstränare i Finland samt beachvolleystjärnorna Ana Paula från Brasilien och Pablo Herreira från Spanien.

Stenmarck nya pokerproffset

Martin Stenmarck gick ut stenhårt och lyckades redan i andra handen slå ut Uno Svenningsson och brasilianskan Ana Paula. Några händer senare var det den finske proffsboxaren Robert Helenius tur att bita i Martins kort. Och ytterligare några händer efter det var det den lovande, Paf-sponsrade, beachvolleytjejen Tora Hansson som blev utslagen att bli utslagen av den svenske artisten.

- Min taktik var att spela offensivt och gå all in mest hela tiden, och det gick ju rätt bra, säger Martin Stenmarck.

Beachvolleystjärnan Björn Berg, som kom tvåa på välgörenhetspokern 2007, var även han på hugget och slog ut sin beachvolleykollega Pablo från Spanien. Men sedan mötte han samma öde som så många andra när hans triss blev slagen av Martin Stenmarcks kåk.

Ladies Night-stjärnorna i heads up

Innan dess hade TPS Åbo-tränaren John Allen hunnit emellan och slagit ut den finske beachvolleystjärnan Jaakko Keskitalo, men vad spelade det för roll när han mötte Martin Stenmarck i en showdown, och Martin drog fram spader ess på rivern.

John Allen ut, och kvar var alltså kompisarna och Ladies Night-kollegorna Martin Stenmarck och Andreas Johnson. En shortstackad Andreas hade dock inget att sätta emot, och en hand senare stod det klart att vinnare av Paf Charity Poker var den nya pokerstjärnan Martin Stenmarck. Men kollegan Andreas var glad trots nederlaget i finalen.

- Jag har aldrig spelat poker tidigare, så det gick över förväntan. Jag och Martin fick dock en snabb kurs innan turneringen, och det måste ha gjort susen, säger Andreas Johnson.

Skyndade till konserten

En lycklig, och något förvånad, Martin Stenmarck höll ett kort tacktal där han förkunnade vart de 5000 euro som Paf lagt in i potten skulle gå.

- Jag delar vinsten lika mellan SOS Barnbyar och Friends, säger en glad Martin Stenmarck.

Efter att spelet avslutats skyndade hela gänget tillsammans bort till centercourten där Ladies Night-stjärnorna showade för fullsatta läktare. En trevlig avslutning på en härlig pokerkväll i välgörenhetens tecken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar