Till Satsfjällets topp

Internetanslutningen är inte den bästa här uppe, så uppdateringarna har fått stryka lite på foten för jobbmailandet.

Vi har haft jättefina dagar. Bilderna i det här inlägget är från vår första vandringsdag, dag 2 på resan.

Vi vandrade upp till Satsfjällets topp (1105 möh) tillsammans med vår eminente vandringsledare Mats Fors och hans dotter Lina.


Mina kära vandringskängor har verkligen stått upp för mig de här dagarna! Det spelar ingen roll om jag går över en våt myrmark, genom en kall fjällbäck eller ner i lera eller uppför ett stenigt berg - de funkar perfekt! Fötterna hålls torra, precis lagom varma, och jag får ett utmärkt grepp.Nu väntar middag och det ska bli riktigt gott - de är jätteduktiga i köket :-).

4 kommentarer:

  1. Jag vill också!!! Blir jätte avundsjuk på dej!!

    SvaraRadera
  2. Du måste komma med nästa gång :-). Du skulle trivas här!!

    SvaraRadera
  3. Ja, det vill jag verkligen göra!! Du kanske kan vara min lärare så jag också kan bli reseledare någongång :)

    SvaraRadera