Saxnäs - dag 1, uppfärden genom Sverige

Idag har vi åkt ungefär 900 km. Vi startade i Stockholm kl 06.30 imorse och sen har vi plockat upp ytterligare några i Uppsala-trakten och en kille i Sollefteå.

Dagen har varit fin, och gått hyfsat snabbt trots många mil och timmar i buss idag. Jag har inte Photoshop här i min lilla laptop så det kommer att bli bildcollage-filmer med fotografier och filmklipp istället, den här veckan.

Lunch åt vi på ett fantastiskt ställe som heter Dingersjö Värdshus. Fin service och gott käk! Kan rekommenderas.

Och fikastoppet gjordes vid Tönnebro Värdshus (Rasta), som ligger vackert vid en liten sjö och som också hade bra service och utbud! En bättre länk hittar du här, tycker jag.

Dagens bilder är givetvis mestadels tagna genom bussfönstret, så kvaliteten är inte den bästa.

Såå himla härligt att komma upp hit till Fjällgården i Saxnäs och träffa dessa genomtrevliga människor! Ser verkligen fram emot den här veckan med allt vad den kommer att föra med sig.

Rolf (ägaren) berättade att när han hade varit ute och plockat hjortron idag så hade de fått korn på björn. Skulle vara fantastiskt att få se en (på tillräckligt långt avstånd). Men de är så skygga så chansen är inte stor.


Trevligt, glatt gäng som är med på resan också, så det gör inte saken sämre. Nu ska jag slänga mig i kojen så att jag är redo för dagen imorgon. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar