I hundra! Åt båda håll...

Nu går det i hundra! Åt båda håll.

Ledighetens fyra dagar spenderades med långa vattenskoterturer, sommarstugevistelse, bröllop, båtturer ut på Norrhavet för att se vackra solnedgångar, grillkväll, besök hos sonen på konfirmationsläger... Härligt intensivt!

Och sedan - hundra åt andra hållet också. Jag kan säga att mitt skrivbord på jobbet INTE är så här tomt och fint som Möbelmagasinet visar på sin sida...

Emellanåt känns det som om man måste stanna upp och andas lite, för att man har glömt bort att göra det. Men det är ju väldigt kul och jag är glad att det är mycket jobb - hellre det än motsatsen.

Men det här leder ju till att Sunny Anna blir lite lidande för tillfället. Lite mindre sommar så småningom leder till en högre frekvens av aktivitet igen.


Bilden är från www.pafopen.com och är från 2007 när vi satt på centercourten och skrek oss hesa.

Nu siktar vi på nästa evenemang här på Åland också - Paf Open! Swatch FIB World Tour 2009 - Beachvolleycirkusen som drar runt vårt klot landar också här i några dagar. När evenemanget var här förra gången, i augusti 2007 var succén ett faktum. Vi hoppas att det blir minst lika bra den här gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar