Sommarcruising i MariehamnJag fortsätter på min odyssé med sommarbilder från Åland ett tag till...Råkade mest av misstag hamna mitt i Oldtime Cruisers Sommarcruising i lördags kväll. Var på väg för att passera Östra Utfarten när det började komma drösvis med t ex stora fina 'amerikanare'.Vi stannade och tittade.Och fotograferade lite. Alla stannade så glatt när man viftade lite med kameran och bad om att få ta en bild.Många av dessa bilar hade inte bara en eller två timmars noggrann vård bakom sig...Och visst fanns det en blänkande motorcykel med i samlingen också!

2 kommentarer:

 1. Snygga bilder. Jag vet inte riktigt hur jag klickade upp din sida men jag höll på att kontakta Oldtime cruisers när det hände. Jag har en motortidning på nätet www.worldkustom.com

  MVH
  Lars-Åke Krantz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lars-Åke. Tack för det, kul att du gillar dem! Det är Oldtime Cruisers som har en länk till mitt inlägg på sin hemsida.

   Mvh
   Anna Lampén-Boeving

   Radera