Rock Off - Takida on stage


Igår måndag, var det dags för Takida att inta scenen. Ingen som lyssnar på svensk radio som P3 eller olika rockkanaler kan väl ha undgått deras monsterhit "Curly Sue" vid det här laget... Jättefin låt som jag gärna skruvar upp volymen till.


Och många med mig tror jag...


Sångaren Robert Pettersson efter konserten.Killarna rockade loss rejält emellanåt. Härligt.Här tackar killarna publiken efter spelningen, plektrum slängs ut i massan och applåderna dånar.
Och för er som inte var där - men som gärna hade varit det. Här kommer klipp från några låtar. Enjoy (trots amatörkvalitet...) ! Sist i klippet kommer 'Curly Sue'. Här finns texten.

Och innan de lämnade ön så hann de dessutom med en spontant bokad privatspelning i ett vardagsrum... Tyvärr inte mitt. Filmbevis har också gjorts. Inte av mig. Jag var inte med, men har fått uppgifterna av en som var det. Jag fick "nöja mig" med att se dem på Rockoff :-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar