Rock Off - Star Pilots on stage


I fredags när jag jobbade som vakt på Rock Off, så uppträdde EMD som första huvudband. Nummer två ut på scen var Star Pilots. 2000-talets Milli Vanilli eller inte? Här spekuleras. Och så här svarade de bla på Ålandstidningens fråga angående 'pilotstoryn':

saxat...

Deras koncept

-Vi träffades på Maxwell Airforce Base i Alabama, USA. Vi är alla utbildade stridspiloter, säger Mathias.

Enligt vissa är detta också en lögn.

-Lögn och lögn. Vi vill ge vår publik en historia, ett slags intro. Det här konceptet kör vi stenhårt på. Vi klär oss likadant, vi har pilotnamn ? , säger han.

slutsaxat...

Vill du läsa hela intervjun med dem så finns den här.

För er som inte känner till Milli Vanilli-storyn så finns det mer att läsa här. I korthet kan man säga att det var en duo som slog igenom stort på 80-talet. Tills det kom fram att de bara mimade till låtar som andra sjungit in...


Nåväl! Hur det än ligger till med vad som är sant och vad som är fejk så var de trevliga iallafall. De kom också, liksom EMD, ner i kravalldiket och skrev autografer. Och var trevliga och glada med både fans och oss vakter. Och en bra show bjöd de på, av det jag såg emellanåt (eftersom vi mest står och tittar ut över publiken istället). Så...keep on dancing and singing (?) guys!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar