Party in 'The Disco' the Last Night!

Sista kvällen på NatWest Island Games 2009/Öspelen och discot var fullt med glada, danssugna människor!

Det var kul att se en härlig blandning av alla träningsjackor från olika öar. Vid det här laget hade väldigt många bytt med varandra så du kunde se någon från Isle of Wight med en Bermuda-jacka eller en gotländska med en Menorca-jacka tex.

Här drar vi igång lamporna som börjar snurra och blinka.

DJ Janne K, som skulle mixa låtvalen denna kväll blev blixtinkallad att komma lite före nio istället för elva-tiden, som det var tänkt. Trycket bland deltagarna att få börja dansa var stort!

I början av kvällen när det ännu inte var riktigt tokfullt med folk var det många som dansade på axlarna på varandra.

En kille från Bermuda lyckades tjata sig till att få vara gäst-dj en stund.

Daniel Eriksson från Ålandstidningen, och de andra fotograferna hade julafton. Som en av de andra fotograferna sa, när han kom upp på podiet: "Det här är kanon, vi får hur mycket fina bilder som helst, folk är glada och spexiga!"

Ett hett byte i 'bytes-karusellen' var min neongula vaktväst med Optinova-sponsring på ryggen! Knappast för att det var just Optinova (medicinska slangar) utan snarare för att det var just en vaktväst och att den var neongul. Men den kunde jag ju förstås inte byta bort, så därav blev intet, även om det fanns flera fina jackor jag gärna hade bytt med. Däremot bytte jag min gula funktionärs-T-shirt mot en "Isle of Wight 2011" t-shirt.

Jag stod vakt uppe på DJ-podiet. Dels för att kolla att inga obehöriga slängde sig upp bland utrustningen, dels för att kollen var riktigt bra över allmänläget därifrån. Det är därifrån jag har tagit alla de här bilderna.

Discokulan glittrade i taket.

Stämningen var så härlig och intensiv! Ser ni glädjen! Mer musik åt folket säger jag bara ;-)! Och jag kunde ju inte heller stå stilla!! Dansade konstant i flera timmar, med bara små avbrott för att plocka något paraply som någon viftade med i massan, svara på lite frågor eller för att vänligt men bestämt be någon som ville upp att gå ner igen, och också för att ta hand om flaggan ni ser i filmklippet och på bilden tex... Men oj vad kul det var!

Har lagt in ett filmklipp här också. Bildkvaliteten är inte den bästa, men ni får en liten uppfattning om läget iallafall. Klippet rymmer också en sekvens mitt i, med lite av JoHo Pyros avslutningsfyrverkeri, som sköts kl 23.45, innan det slutar i sambarytmer!Klockan två måste alla vara ute och festen på torget avslutad, så halv två var det dags för sista låten. Village Peoples klassiska låt "YMCA" dånade ur högtalarna och luften var full av armar (inkl mina) som gjorde de klassiska 'bokstavs-rörelserna' *). Och då hade jag inte tid att filma, utan det var Y, M, C, A som gällde för hela slanten för mig också!

(Här hittar ni länken till Village Peoples originalvideo på youtube istället.)

*) De klassiska bokstavs-rörelserna innebär att man sträcker armarna ovanför huvudet och formar dem som bokstäverna Y, M, C, A i takt med låten. Och skrålar med i texten för full hals ;-).

(Och jag borde ha skrivit Big Finale och inte Big Final i sluttexten av filmen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar