OMG* vilket drag!

Jag glömde tyvärr kameran hemma ikväll. Det blev en cykeltur ner mot stan förstås. Nästsista kvällen av NatWest Island Games 2009. Massor av folk på herrarnas volleyboll-final, där Åland fick silver till slut! Mycket folk också på herrarnas fotbollsfinal där det också blev silver till Åland.

En sväng via Mariebad och grenfesten som höll till på dess beach. Skönt avslappnad stämning och vi pratade på en bra stund där.

Sedan vidare till Games Street. Massor av folk och bra stämning. '&', ett lokalt kultband spelade på scenen. Vilket drag! Och vi blev bara fler och fler som rockade loss framför scenen. Härligt.

Eftersom jag glömde kameran så serverar jag en bild från Thomas Vikströms hemsida istället.

Och som grädde på moset så klev Thomas Vikström (bla fd Candlemass och en massa annat) upp på scenen till sist och drog en riktigt skön "We are the champions" för allihop. En stor åländsk flagga vajades bredvid scenen och torget var fyllt av folk från öar runt hela världen som sjöng med för full hals, dansade och viftade med armarna. När klockan slog 12 var det som för Askungen - dags att avsluta...

Men folk ville ha mer och det var lätt att få massan att fortsätta in i discotältet istället. Där spelade DJ Jojj3. Och där var draget ännu högre! Varmt, svettigt, glatt! Trångt. Gungande massa som dansade järnet, varvade med öl eller cider, sjöng med för full hals, körde jenka-tåg genom massan ibland, babblade och skrattade. Det var i princip omöjligt att stå stilla för det var sådan stämning och massor av härlig musik! Och som sagt - folk från öar över hela världen. Wow!

Halv två var tillståndet slut även för discotältet och folk vällde ut. Kanske för att fortsätta till någon av krogarna i stan? Eller för att ta ett nattligt dopp på Lilla Holmen? Eller bara gräva ner tårna i sanden någonstans.

Bilden över Lilla Holmen är från wikimapia

Eller för att göra som jag - helt enkelt cykla hem för att lägga mig med ett stort leende på läpparna!

* betyder Oh My God ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar