NatWest Island Games 2009 - Avslutningsceremoni

Så var det då dags för the final day...vemodigt men också roligt. Jag jobbade som vakt på finalfesten på Games Street tillsammans med 59 andra personer. Det behövdes eftersom det var packat med folk. Men alla var så glada och trevliga så jobbet i sig var bara kul!

Eftersom jag var inne på området redan under ceremonin så sprang jag bara snabbt upp i backen för att ta några bilder. Och hittade bla de här glada tjejerna, som representerade Isle of Wight, där NatWest Island Games / öspelen kommer att gå nästa gång, vilket är 2011. De har redan sparkat igång sin sajt - kolla här.

Vädergudarna, som verkligen hade varit på vår sida hela veckan, med kanonfint väder ville väl visa våra besökare att det kan regna här på Åland ibland också. En rejäl skur gjorde att det officiella programmet var ganska snabbt avklarat.

Fullt med deltagare från alla olika öar.

Här kommer alla 25 öars övärdar med skyltar och representanter med flaggor in till ceremonin.

Dagen hade också, för Ålands del krönts av bla ett lagguld för våra duktiga fotbollsdamer! Jag hann inte själv dit (ja, jag erkänner - jag var ute och hoppade på vågor med vattenskotern istället...), men tänkte visa en bild som Daniel Eriksson har tagit för Ålandstidningen. Fler av hans bilder från matchen hittar du här också.

MEN! Kvällen var ju inte slut efter den officiella avslutningsceremonin. Sen följde avslutningsparty på Games Street - av härlig kaliber! Vill du se lite bilder och ett par filmklipp därifrån så kika in igen - jag kommer att lägga upp dem under dagen/kvällen. Welcome back for some party!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar