Kan jag få en "Anna" tack!


Eftersom det har blivit en del tid för mig (främst i jobbets tecken alltså) i Cocktailtältet nu under NatWest Island Games / öspelen så var killarna i baren överens om att jag skulle få sista kvällens specialdrink uppkallad efter mig :-). De har haft en specialdrink varje kväll, med något namn de bara plockat, tex Göran en kväll.


Jag har ju hunnit jobba på både After Ski och Bubbel&Choklad och besökt Cocktailbaren efter invigningsjobbet och ett par gånger till under veckan, så de tyckte att Anna skulle vara ett bra sista-kvällsalternativ som en kul grej.

Sagt och gjort! När jag snabbt kikade in där sista kvällen så var kvällens drink en "Anna". Vodka, Grape & Cranberry. Den var säkert god - jag måste testa receptet någon gång! Nu var jag ju på jobb, så det var vatten och kaffe som gällde för mig hela kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar