Bounce gör flash mob på Sergels torg

Jag tycker att det här är en ganska kul grej, flash mob som man kan synka över internet t ex. Har läst om det tidigare - att folk (som inte känner varandra eller så) bestämmer att göra något speciellt vid en viss tidpunkt på ett visst ställe.

T ex kan massor av människor gå som vanligt på en viss gata, eller ett torg och så exakt kl 13.43 så ställer sig alla på huvudet - typ. Sedan står de kanske en minut och så stiger de upp igen och går vidare som om ingenting har hänt :-)!

Vad jag skulle börja skratta om jag var med om en sådan sak, både som 'deltagare' eller som åskådare tror jag, eftersom det ser så härligt roligt ut.

Här har vi ett exempel på en sådan 'sammankomst', alltså en sk flash mob. Till Michael Jacksons minne och ära, med anledning av hans bortgång. Enjoy 'the show'!
Så här skriver "popjunkien":

Så de första videosarna från dagens flash dance i Stockholm är ute. Bounce och ca 100 st dansare som gör flash mob-danser till Beat it på officiella platser. De körde även nyss på Stureplan i regnet.

Här knyter jag igen tillbaka till "mera dans och musik åt folket" :-), som jag skrev om i mitt inlägg från avslutningsfesten för NatWest Island Games...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar